Verzenden en retourneren

Verzenden

Je ontvangt je bestelling rechtstreeks van de kunstenaar. Die verstuurt je schilderijtje met Track & Trace, via PostNL. Daarvoor wordt een vast bedrag aan verzendkosten in rekening gebracht. Die zijn inclusief BTW en omvatten alle kosten voor porto, administratie, verpakking, transport, etc.

  • Nederland: €10
  • België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden: €20
  • Europa overig (excl. Rusland): €25
  • Rest van de wereld (incl. Rusland): €35

Retourneren

Voor alle leveringen aan privé personen is de Wet Kopen op Afstand van toepassing.

Als privé persoon heb je 14 dagen bedenktijd vanaf de dag nadat je het schilderijtje hebt ontvangen. Als je het (om welke reden dan ook) wilt retourneren, geef je dat aan ons door: je krijgt dan van ons een retournummer. Vervolgens heb je daarna nog eens 14 dagen om het op eigen kosten en o.v.v. het retournummer terug te sturen naar de kunstenaar. Uiterlijk 15 dagen nadat we jouw retourmelding ontvangen hebben, of zoveel eerder dat we van de kunstenaar horen dat het schilderijtje onbeschadigd retour is ontvangen, zullen wij je het volledige aankoopbedrag (koopsom plus verzendkosten) vergoeden.

(N.B. Dit geldt niet voor bedrijven, omdat een bedrijf geen beroep kan doen op de Wet Kopen op Afstand. Als je een zakelijke koper bent, dien je ons binnen drie dagen na levering op de hoogte te stellen van eventuele problemen met betrekking tot het kunstwerk. Eventuele geschillen tussen jou en de kunstenaar worden in principe onderling opgelost.)

In geen geval is Kleine Schilderijtjes partij bij enig geschil.