Aangemeld

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je jezelf zojuist met sukses hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief. Binnen enkele minuten mailen we je de eerste aflevering van onze spoedcursus “De kunst van het kopen van kunst”.

Maar let op: als je geen email van ons ontvangt, is die waarschijnlijk in je spam-folder terecht gekomen. Want het komt regelmatig voor dat emails die je graag wilt ontvangen, toch onbedoeld in je spam-folder terecht komen. Of tussen je reclame, als je Gmail hebt. Om er zeker van te zijn dat je onze emails in het vervolg ontvangt, is het handig om ons email adres (nieuwsbrief@kleineschilderijtjes.nl) te whitelisten. Dat werkt als volgt:


Whitelisten

Met Gmail
Sleep de email die je van ons ontvangen hebt naar de “Primair” tab, en geef aan dat dit voortaan met alle emails van ons moet gebeuren.

Met Hotmail
Klik rechtsboven op het tandwieltje en kies dan voor “Options”. Kies dan voor “Safe senders” (links, onder “Junk email”) en voeg ons email adres daar toe.

Met Outlook
Klik onder de “Home” tab op “Junk” en kies voor “Junk E-mail Options”. Kies dan voor “Safe Senders” (de tweede tab) en voeg ons email adres daar toe.

Andere email systemen
Kijk na in de handleiding hoe je ons email adres kunt whitelisten.


Ik wens je alvast heel veel plezier met “De kunst van het kopen van kunst”!

Hartelijke groet van Rob