Geplaatst op

Nieuwsbrief

De kunst van het kopen van kunst

Onder het aanmeldformulier kun je onze eerder gepubliceerde nieuwsbrieven lezen. Die verschijnen ongeveer eens per week. Tenminste, als er echt iets te melden is, zoals nieuw werk op de site, of een samenwerking met een nieuwe kunstenaar. En af en toe ook een interview met een van onze kunstenaars.

Maar je kunt de nieuwsbrief ook per email ontvangen. Dat is reuze handig, want daarmee blijf je automatisch op de hoogte. Als extraatje voor nieuwe abonnees begint onze nieuwsbrief met een spoedcursus “De kunst van het kopen van kunst”. Dit is een korte cursus die bestaat uit 7 afleveringen, waarbij je iedere dag een aflevering krijgt. Het lezen van een aflevering duurt iets van 3-5 minuten, zodat je binnen een week, in alles bij elkaar nog geen half uur tijd, een heleboel kunt opsteken over de kunst van het kopen van kunst.

De cursus begint met een korte inleiding op het kopen van kunst, gevolgd door afleveringen die ingaan op:

  • waarom mensen kunst kopen (of misschien wel zouden moeten kopen),
  • hoe je aan de benodigde kennis kunt komen om met een gerust hart een schilderijtje te kopen,
  • wat smaak eigenlijk is en wat dat met kunst te maken heeft,
  • de financiële kant van kunst,
  • het effect van schilderijtjes: over interieur, ruimte en sfeer,
  • hoe je schilderijtjes thuis kunt presenteren.

Hier kun je je aanmelden:

Ik geef KleineSchilderijtjes.nl toestemming om mij via mijn e-mail adres op de hoogte te houden. Als ik niet langer in deze informatie geïnteresseerd ben, kan ik mijzelf uitschrijven via de link onderaan iedere e-mail. Ik begrijp dat mijn privacy gerespecteerd wordt en dat mijn gegevens niet met derden worden gedeeld.